MENU
Search
MENU

Vaida si Ionut

October 13, 2015

Dragostea e o limbă de circulație internațională. Ba mai mult, e o limbă vorbită de toți oamenii. Nu se învață la școală. Din fericire, nici nu ai nevoie de prea multe cuvinte să o vorbești. Cel mai ușor se exprimă cu o privire galeșă, un zâmbet dulce sau o sărutare fierbinte. Asta m-au învățat personajele din acest post. Mirii care m-au invitat să fiu fotograful nunții lor. Ionuț e răzeș de-al nostru. E născut și crescut la Bicaz. Strașnic și hotărât, omul s-a dus peste hotare să-și găsească fericirea. Și a găsit-o. Numele ei e Vaida. O mândră fată din Lituania. Nunta a fost una de vis, într-un loc de poveste: Lacul Roșu. Cine a fost pe acolo, știe că nu am deschis carnețelul cu figuri de stil. Basmul a început cu pregătirile mirelui, la Bicaz. Între timp, mireasa s-a gătit la un hotel de lângă lac. Munții, pădurile și apa lacului au fost martorii unei petreceri minunate. Zeci de prieteni s-au revăzut după ani buni. Tot la atâtea întrebări a trebuit să răspundă și mirele. Unde mai pui că, aerul tare și paharul plin i-a făcut pe unii și mai curioși să afle cum sunt nunțile în Lituania, care-s tradițiile pe acolo, ce se bea și până la cât se petrece.

Mai multe cuvinte (o mie pe fotografie), în galeria de mai jos cu Vaida si Ionut.

Vaida-si-Ionut-02Vaida-si-Ionut-03Vaida-si-Ionut-04Vaida-si-Ionut-05Vaida-si-Ionut-06Vaida-si-Ionut-07Vaida-si-Ionut-08Vaida-si-Ionut-09Vaida-si-Ionut-10Vaida-si-Ionut-11Vaida-si-Ionut-12Vaida-si-Ionut-13Vaida-si-Ionut-14Vaida-si-Ionut-15Vaida-si-Ionut-16Vaida-si-Ionut-17Vaida-si-Ionut-18Vaida-si-Ionut-19Vaida-si-Ionut-20Vaida-si-Ionut-21Vaida-si-Ionut-22Vaida-si-Ionut-23Vaida-si-Ionut-24Vaida-si-Ionut-25Vaida-si-Ionut-26Vaida-si-Ionut-27Vaida-si-Ionut-28Vaida-si-Ionut-29Vaida-si-Ionut-30Vaida-si-Ionut-31Vaida-si-Ionut-32Vaida-si-Ionut-33Vaida-si-Ionut-34Vaida-si-Ionut-35Vaida-si-Ionut-36Vaida-si-Ionut-37Vaida-si-Ionut-38Vaida-si-Ionut-39Vaida-si-Ionut-40

Un #tag cu Radu Baran de la WeddingZone nu strică nicioadată, mai ales că el este videograful care s-a ocupat și de această nuntă.

No Comments

LEAVE YOUR COMMENT

Previous post Next post

© Catalin Cîmpan