MENU
Search
MENU

Sesiune foto | Trash the Dress

November 17, 2013

Trash the Dress? Salut! Am o mică provocare pentru voi. Doar că, vreau să ne fie clar de la început: fără ajutor de la prietenul Google. Ia, încercați să vă amintiți: cine era Meg Cummings? Meg Cummings, chiar dacă nu e un personaj real, nu l-am inventat eu. Deja v-am dat un indiciu. V-ați amintit? Să vă mai spun ceva despre Meg, lumea vorbea despre ea prin ’98. Era un personaj feminin din Sunset Beach. Acum vă amintiți? Ei, personajul acesta a avut un rol important în întocmirea albumului cu amintiri de nuntă al mirilor Anca și Iosif. Cum așa? În serialul Sunset Beach este un episod în care Meg intră în ocean cu rochia de nuntă pe ea, după ce nunta e întreruptă. De atunci, trash the dress a devenit un capitol important pentru orice ședință foto de nuntă. trash the dress

Dar, hai să lăsăm puțin trash the dress-ul să aștepte, iar noi să facem cunoștință cu mirii și să aflăm câteva detalii despre nunta lor.

Cu Anca și Iosif m-am cunoscut atunci când m-au invitat la nunta lor. E drept că m-au invitat pe post de fotograf, însă când am terminat munca de fotograf, am rămas prieteni  Nunta a fost una de zi, cu vreme frumoasă și invitați veniți să fie alături de cei doi tineri în una dintre cele mai importante zile din viețile lor. Sesiunea foto de nuntă a avut loc la Castelul Miclăușești, iar sesiunea trash the dress pe malul unui râu din apropiere.

Acum, simt nevoia, după ce v-am pus memoria la încercare, să vă răsplătesc cu câteva ceva din experiența mea de fotograf: trash the dress îți iese bine dacă alegi împreună cu mirii un loc potrivit. Dacă e trash atunci trash the dress să fie. Rezultatul îl puteți vedea mai jos.

trash-the-dress-DAI-02trash-the-dress-DAI-03trash-the-dress-DAI-04trash-the-dress-DAI-05trash-the-dress-DAI-06trash-the-dress-DAI-07trash-the-dress-DAI-08trash-the-dress-DAI-09trash-the-dress-DAI-10trash-the-dress-DAI-11trash-the-dress-DAI-12trash-the-dress-DAI-13trash-the-dress-DAI-14trash-the-dress-DAI-15trash-the-dress-DAI-16trash-the-dress-DAI-17trash-the-dress-DAI-18trash-the-dress-DAI-19trash-the-dress-DAI-20trash-the-dress-DAI-21trash-the-dress-DAI-22trash-the-dress-DAI-23trash-the-dress-DAI-24trash-the-dress-DAI-25trash-the-dress-DAI-26trash-the-dress-DAI-27trash-the-dress-DAI-28trash-the-dress-DAI-29trash-the-dress-DAI-30trash-the-dress-DAI-31trash-the-dress-DAI-32trash-the-dress-DAI-33trash-the-dress-DAI-34trash-the-dress-DAI-35trash-the-dress-DAI-36trash-the-dress-DAI-37trash-the-dress-DAI-38trash-the-dress-DAI-39trash-the-dress-DAI-40trash-the-dress-DAI-41trash-the-dress-DAI-42trash-the-dress-DAI-43trash-the-dress-DAI-44trash-the-dress-DAI-45trash-the-dress-DAI-46trash-the-dress-DAI-47trash-the-dress-DAI-48trash-the-dress-DAI-49trash-the-dress-DAI-50

Vrei să vorbim despre fotografie pentru nunta ta din 2014 sau chiar 2015? Nimic mai simplu – scrie-ne un e-mail!

No Comments

LEAVE YOUR COMMENT

Previous post Next post

© Catalin Cîmpan