MENU
Search
MENU

Save the date cu Geanina si Gabi

April 27, 2015

Pregătiri foto pentru nuntă cu Geanina și Gabi. Că e fotografie, că e viață, reușita ține mult de cât de bine te pregătești pentru ceea ce urmează să faci. De asta, am hotărât cu viitori miri, Geanina și Gabi, să facem un mic antrent fotografic înainte de nuntă. Un antrenament care se nă învețe pe toți 4 (ei doi, eu și aparatul foto) să lucrăm în echipă. Scopul e să scăpăm de emoțiile în plus date de apartul foto iar eu să le pot răspunde în tihnă la orice întrebare legată fotografia de nuntă.

Toata treaba asta se numeste sesiune foto inainte de nunta, sau cum ii mai zic unii – o sesiune foto Save the Date cu Geanina si Gabi.

Pensiunea Acasă în Bucovina de la Capu Câmpului, un loc liniștit și plin de energii pozitive, a fost câmpul de antrenament. Fotografiile realizate le puteți vedea mai jos. Iar rezultatul final – roadele muncii în echipă și a pregătirii în avans – le veți putea vedea îndată ce-i nunta gata și materialul bun de arătat.

save-the-date-cu-geanina-gabi-02 save-the-date-cu-geanina-gabi-03 save-the-date-cu-geanina-gabi-04 save-the-date-cu-geanina-gabi-05 save-the-date-cu-geanina-gabi-06 save-the-date-cu-geanina-gabi-07 save-the-date-cu-geanina-gabi-08 save-the-date-cu-geanina-gabi-09 save-the-date-cu-geanina-gabi-10 save-the-date-cu-geanina-gabi-11 save-the-date-cu-geanina-gabi-12 save-the-date-cu-geanina-gabi-13 save-the-date-cu-geanina-gabi-14 save-the-date-cu-geanina-gabi-15 save-the-date-cu-geanina-gabi-16

P.S.save-the-date-cu-geanina-gabi-17

Vrei să vorbim despre fotografie pentru nunta ta? Nimic mai simplu – scrie-mi un e-mail!

No Comments

LEAVE YOUR COMMENT

Previous post Next post

© Catalin Cîmpan