MENU
Search
MENU

Oana si Andrei

March 24, 2014

Cu iubirea cum mai stați?

De ce vă întreb? Uite, am și eu o dilemă. Oare când e mai bine să îi arăți iubitei cât de mult o iubești – de Valentine’s sau de 8 Martie.

Sigur e printre voi unul sau una care acum se gândește – cum, dom’le, să ai nevoie de o zi să spui că iubești când ai un an la dispoziție? Să-l văd eu pe cel care se comportă în fiecare zi ca de 8 Martie… Dar în fiecare zi! DA?! Dacă exiști, ești eroul meu! Până atunci rămân la Batman și Spiderman.

E greu de ales între Valentine’s și 8 Martie. De asta, protagoniștii sesiunii foto pe care am realizat-o și pe care v-o prezint mai jos, sunt eroii mei, Oana si Andrei (alături de cei pomeniți mai devreme).

Cândva, între Valentine’s și 8 Martie (da!?), cei doi s-au gândit că ar fi bine să nu uite niciodată cât de frumoși sunt împreună. Așa că, cu ajutor de la mine am realizat o sesiune foto mai aparte – o dată datorită protagoniștilor și a doua oară, datorită locului –  Vârful Rarău.

 Ăștia mai tineri, luați de țineți minte: n-a fost nici Valentin și nici 8 Martie dar a fost într-un loc cât face cât o carte de dedicații de iubire.

Luați de-i admirați!

oana-andrei-valentines-day-02 oana-andrei-valentines-day-03 oana-andrei-valentines-day-04 oana-andrei-valentines-day-06 oana-andrei-valentines-day-07 oana-andrei-valentines-day-09 oana-andrei-valentines-day-10 oana-andrei-valentines-day-11 oana-andrei-valentines-day-12 oana-andrei-valentines-day-13 oana-andrei-valentines-day-14 oana-andrei-valentines-day-15 oana-andrei-valentines-day-16

Make-up Yana Irimia

Hair – Maria CiobanuPerfect Style

No Comments

LEAVE YOUR COMMENT

Previous post Next post

© Catalin Cîmpan