MENU
Search
MENU

Testimonials

De ce ne iubesc miresele? Nu știm (de fapt știm), doar că ele pot să vă povestească mai bine!

 

5 Comments
Alexandra Stan
23:28 November 3, 2015

Pentru nunta noastra am vrut ca totul sa fie deosebit dar mai ales memorabil. E adevarat, amintirile cele mai frumoase se pastreaza in suflet...insa e minunat cand un stimul...cum ar fi O FOTOGRAFIE REUSITA, iti face sufletul sa vibreze si mintea sa iti deruleze momentele importante si pline de emotii care transcend timpul. Mi-a fost usor sa il aleg pe Catalin ca fotograf, a fost prima mea optiune dupa o cautare iar dupa ce l-am cunoscut si personal, am stiut ca el e OMUL potrivit. Si aparatele sunt importante insa emotiile... OMUL le surprinde. Iubim amintirile nuntii noastre, rasfoim cu drag albumul foto si suntem siguri ca a fost alegerea perfecta!

Geanina Alexandra
11:45 October 1, 2015

Imi amintesc cu drag cand l-am cunoscut pe Catalin acum 2 ani la deja celebrul targ de nunti de la Shopping City Suceava. Cu o personalitate magnetica ne-a cucerit pe amandoi si rapid am intrat in vorba cu el. Apoi am vazut fotografiile lui si am stiut imediat ca el este fotograful care ar surprine cel mai bine acest moment unic in viata noastra. Au urmat apoi discutii in linii mari despre cum vroiam sa fie surprinse anumite momente pe parcursul sedintelor foto si pentru toate am gasit la Catalin o deschidere fantastica si un aport de creativitate care ne-a intarit convingerea ca am facut o alegere buna. Catalin are un al 6-lea simt pentru fotografie reusind sa captureze cel mai bun cadru fara efort si fara sa ii simti macar prezenta. Intodeauna m-am gandit la sedintele foto ca fiind ceva ce necesita multa munca si concentare, dar nu a fost asa. Ne-am distrat copios la fiecare dintre sedinte iar rezultatele au fost spectaculoase. Am ramas prieteni si acum si pot recomanda cu caldura serviiciile lui tuturor celor care isi doresc un rezultat final net superior.

Andreea Gontaru
12:35 September 30, 2015

Au trecut deja 4 luni, dar parca a fost ieri…si asta datorita tie pentru ca de fiecare data cand ne uitam la fotografiile noastre de nunta, retraim acele clipe minunate, emotiile si fericirea acelei zi. Sedinta foto a fost foarte relaxanta si asta pentru ca langa noi am avut un OM, un profesionist si un fotograf plin de idei si talent, care ne-a ajutat sa fim NOI. Am ras muult si nu am simtit nici o clipa ca am fi la o sedinta foto ( nici nu ne asteptam sa fie asa usor ). Albumul…albumul este pur si simplu minunat. Iti multumim Catalin pentru toata rabdarea si ca ne-ai fost alaturi, si speram sa colaboram din nou cat mai curand.

Voichita Anastasia
17:36 November 3, 2014

Tin sa marturisesc celor care, din intamplare sunt interesati sa citeasca aceste randuri, faptul ca in urma experientei noastre cu Catalin am avut sentimentul ca eu chiar am am avut o nunta speciala. Poate fiecare mireasa va spune ca nunta ei a fost cea mai minunata, mai organizata, mai interesanta si aprecierile pot continua la nesfarsit. Consider ca cea mai grea sarcina in demersul organizarii nuntii e alegerea unui fotograf, el e cel care te face, fie sa uiti cat mai repede de ziua nuntii tale, fie sa iti doresti sa mai traiesti inca o data acele momente. Noi am avut noroc, am gasit omul potrivit. Ne-am dorit sa avem amintiri frumoase, fotografii care sa transmita emotie, bucurie, sinceritate si naturalete. Catalin a reusit sa surprinda si sa ne surprinda. A reusit sa reflecte in fotografii personalitatea noastra, sa ne privim in album si sa exlamam: “waw, chiar suntem faini, chiar a fost frumos la nunta noastra ) ”. M-a impresionat la Catalin acuratetea,rabdarea, perseverenta si modul in care transforma prin arta fotografica banalul in inedit si cel mai important, modul in care a pus in cadru doi oameni simpli, cum suntem noi, reusind de fapt sa scoata la iveala in mod paradoxal complexitatea lor.

Elena Cotos
10:06 September 10, 2013

Ce este o fotografie, un subiect, un cadru, o lumină? O fotografie și mai ales una din ziua nunții, este mult mai mult decât atât … este o emoție, o emoție pe care o trăiești de fiecare dată când te uiți la acea fotografie, asta am gândit eu când am început căutările pentru fotograful nunții noastre. Și cum sunt o norocoasă nu a durat foarte mult și “am dat peste Cătălin “de ce spun asta și nu spun fotograful Cătălin, ei bine.. pentru ca el nu este un fotograf pur și simplu, ca majoritatea celor pe care i-am văzut eu pe la alte nunți: foarte serioși, încordați, stresați, transpirați, obosiți, etc. El este ALTFEL, e calm, relaxat, atent și face și glume foarte bune ba chiar la un moment dat, când a văzut că sunt foarte stresată a venit și mi-a zis “Elena dacă vrei să plângi sau să râzi sau chiar să bați pe cineva, eu sunt aici”! Așa este Cătălin și cred că fiecare mireasa ar trebui și merită să aibă așa un fotograf!

LEAVE YOUR COMMENT

© Catalin Cîmpan