MENU
Search
MENU

Burlaci si burlacite

June 14, 2013

Burlaci si burlacite, da, da. Ceva aparte.

Dacă nu ați știut, răspund cu plăcere la orice invitație de a memora nunta în imagini orice petrecere cu burlaci si burlacite. Astfel am acceptat să realizez fotografii de nunta în fălticeni, nu vă gândiți la prostii. Plec devreme acasă de la petreceri (cel puțin eu – dar fetele de la ultima petrecere cu burlaci si burlacite știu că au stat până târziu în noapte). Imagini de la nunta lor pot fi vizualizate aici, iar de la sedinta foto de dupa nunta – aici. Pensiunea Iristar ne-a fost gazda ospitaliera pentru aceasta seara interesanta.

Fotografii de la petrecerea burlăcițelor în Fălticeni (2) Fotografii de la petrecerea burlăcițelor în Fălticeni (3) Fotografii de la petrecerea burlăcițelor în Fălticeni (4) Fotografii de la petrecerea burlăcițelor în Fălticeni (5) Fotografii de la petrecerea burlăcițelor în Fălticeni (6) Fotografii de la petrecerea burlăcițelor în Fălticeni (7) Fotografii de la petrecerea burlăcițelor în Fălticeni (8) Fotografii de la petrecerea burlăcițelor în Fălticeni (9) Fotografii de la petrecerea burlăcițelor în Fălticeni (10) Fotografii de la petrecerea burlăcițelor în Fălticeni (11) Fotografii de la petrecerea burlăcițelor în Fălticeni (12) Fotografii de la petrecerea burlăcițelor în Fălticeni (13) Fotografii de la petrecerea burlăcițelor în Fălticeni (14) Fotografii de la petrecerea burlăcițelor în Fălticeni (16) Fotografii de la petrecerea burlăcițelor în Fălticeni (17) Fotografii de la petrecerea burlăcițelor în Fălticeni (18) Fotografii de la petrecerea burlăcițelor în Fălticeni (19) Fotografii de la petrecerea burlăcițelor în Fălticeni (20) Fotografii de la petrecerea burlăcițelor în Fălticeni (21) Fotografii de la petrecerea burlăcițelor în Fălticeni (22)

Vrei să vorbim despre o sedinta foto de logodna pentru nunta ta din 2014 sau chiar 2015? Nimic mai simplu – scrie-ne un e-mail!

No Comments

LEAVE YOUR COMMENT

Next post

© Catalin Cîmpan